Kandidaten bereiden zich voor op halve finale Sterren Dansen op het IJs

HIGH RES 2114 (Small)De spanning loopt hoog op tussen Jarno, de sterkste man van Nederland en zijn danspartner Katie. Tijdens het hoogtepunt van liveshow 5 keken 850.000 kijkers naar Jarno en Katie, die gevaarlijk ten val kwamen. De aangeslagen en gewonde Jarno bleef op de grond zitten, ook tijdens het jurycommentaar werd hij onwel. Ondanks de lage cijfers van de jury wisten de kijkers met hun sympathiestemmen Jarno in de schaatsstrijd te houden. De sterkste man van Nederland baalt ervan dat het de stemmers en niet zijn eigen prestatie waren, die hem in de strijd hielden.

Zaterdag 2 februari is de halve finale van Sterren Dansen op het IJs. De sterren zetten alles op alles om een spetterende halve finale vol glitter en glamour neer te zetten, maar de keiharde training begint ook zijn tol te eisen van de andere kandidaten, die door ziekte en vermoeidheid worden geveld.

Na het vertrek van Paul Turner, lijkt niets jurylieveling Laura Ponticorvo nog in de weg te staan een finaleplaats te scoren met haar volgende kür. Gaby Blaasser en haar partner Benoit zetten echter alles op alles om Laura en Joel van het ijs te dansen. En ook publiekslievelingen Monsif en Jarno gooien alles in de strijd.

Sterretje blijft de jury keer op keer verbazen met zijn vooruitgang en ook Monsif werd geprezen om zijn nieuwe schaatstechnieken. Komende zaterdag gaan Jarno Hams & Katie, Gaby Blaaser & Benoit, Laura Ponticorvo & Joel, Monsif & Patti en als laatste Sterretje & Alexandra wederom met elkaar de strijd aan voor een plek in de finale.

Sterren Dansen op het IJs
Vanaf 19 januari om 20.30 uur bij SBS 6

Geef een reactie