Kassa bereikt weer een miljoenenpubliek

Het is Kassa weer gelukt om één miljoen kijkers te bereiken. Het consumentenprogramma van BNNVARA wist zaterdagavond namelijk 1.123.000 kijkers te infomeren. Vorige week ging het nieuwe seizoen nog van start met 953.000 kijkers. Deze kijkers zagen toen het het nieuwe decor én het nieuwe logo van Kassa. Met de huidige kijkcijfers staat Kassa op plek vijf in het kijkcijferoverzicht.

RTL 4 moest het met minder kijkers doen in de vooravond. Rond 18.10 uur wist de commerciële zender 332.000 kijkers te bereiken met Eigen huis en tuin. Meteen daarna wist de zaterdageditie van RTL Boulevard 420.000 kijkers te bereiken. Beide RTL programma’s staan hiermee op de plekken zestien en eenentwintig in het kijkcijferoverzicht. 

SBS6 probeerde nog mee te komen. Maar met 188.000 kijkers voor Lekker handig, was dat niet zo handig. Het nieuwe programma van Kees Tol wist twee weken geleden nog meer kijkers te bereiken dan Eigen huis en tuin. Dit keer lukte het Kees niet echt.

Lachen om home video’s liet daarna nog zeker 276.000 mensen lachen. Het programma met de bloopers scoorde vroeger wel een stuk beter dan nu. In de tijd met Hans scoorde Lachen om home video’s de meeste kijkers voor SBS6 op de zaterdagavond.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: BNNVARA 

Geef een reactie