Kassa sluit haar seizoen af met ruim 800.000 kijkers

Zaterdagavond was de laatste, reguliere, aflevering van Kassa te zien. Het consumentenprogramma van BNNVARA wist rond 19.05 uur weer 877.000 mensen te bereiken. Een week eerder keken er ook al 975.000 mensen. In deze laatste aflevering werd onder andere de Schijtlijster trofee uitgereikt.  Het ABP wist deze trofee te ‘winnen’. Met de huidige kijkcijfers staat Kassa op plek drie in het kijkcijferoverzicht.

RTL 4 begon haar vooravond met Eigen huis en tuin. Dit keer was het klusteam te gast bij actrice Elise Schaap. Zij werd weer gevraagd om bekende typetjes na te doen. Zo kwam onder andere de imitatie van onze Koningin voorbij. In totaal keken er om 18.05 uur 192.000 mensen naar het klusprogramma. Een week eerder keken hier nog 493.000 mensen naar. 

De weekendeditie van RTL Boulevard werd bekeken door 270.000 mensen. Hierin was onder meer aandacht voor De Toppers. Die gaven zaterdagavond weer een speciaal concert voor een Arena vol toeschouwers. De zoon van Jeroen van der Boom was een speciale gast en mocht met zijn vader optreden. SBS6 wist in de vooravond 205.000 kijkers te bereiken met de home video’s van Wietze de Jager.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Foto: Lilian van Rooij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *