Katja Römer-Schuurman presenteert Alles voor je kind

Katja Römer-SchuurmanDe komende twee jaar gaat Katja Römer-Schuurman verschillende programma’s voor de NCRV maken. De eerste titel is bekend: Alles voor je kind. Dit programma zal in 2015 worden uitgezonden op Nederland 1. Daarnaast gaat zij acteren in een dramaserie, zal ze een populair-wetenschappelijk programma presenteren en wordt er gewerkt aan een humoristisch en kritisch panelprogramma.

In Alles voor je kind volgt Katja voor langere tijd gezinnen waarin een van de kinderen een groot talent heeft. Hoe ver ga je voor je kind en ten koste waarvan? Of het nu gaat om een voetballertje van 12 die gescout is door een Franse topclub, of een 15-jarige ballerina die gevraagd is door een wereldberoemd Russisch balletgezelschap. Hoe is het voor de rest van het gezin als alle aandacht naar die ene zoon of dochter gaat? Want om het talent te ontwikkelen moeten ouders, broertjes en zusjes grote offers maken.

Katja Römer-Schuurman: “Ik kan me voorstellen dat je uit liefde voor je kind bereid bent ver te gaan en dat je er veel voor wilt opofferen. Maar de kinderen en ouders in dit programma gaan wel heel erg ver. Het volgen van een aantal gezinnen, dat omwille van het talent van een van de kinderen, huis, baan en vrienden achter zich laat, lijkt me ontzettend interessant en ik verheug me er dus ook enorm op!” Alles voor je kind is een co-productie van NCRV en Simpel Media.

Geef een reactie