Kees & Co vanaf maart 2019 te zien bij RTL 4

Goed nieuws voor de fans van Kees & Co. De Nederlandse comedyserie keert vanaf 19 maart 2019 weer terug op televisie. Dat Kees & Co terug zou keren was al bekend. Maar wanneer het nieuwe seizoen weer te zien zou zijn nog niet. De opnames voor het nieuwe seizoen starten al op 2
oktober.

In Kees & Co speelt Simone Kleinsma wederom de rol van Kees. Om haar heen zijn allemaal nieuwe personages te zien. Zo speelt Chantal  Janzen de rol van Coosje. Coosje is de schoondochter van Kees.
Wanneer Kees terugkeert naar Nederland, wachten haar veel verrassingen. Ook de zoon van Kees, Rudie, is weer te zien in het nieuwe seizoen. De dochter van Kees, Anne, zal niet te zien zijn. Wat Kees allemaal te wachten staat, moet nog even blijken. Er zal in ieder geval genoeg te lachen zijn.

Verder zullen er ongetwijfeld andere personages te zien zijn. Of de oude buurvrouw van Kees, Sonja (gespeeld door Esther Roord) ook mee speelt, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk draait het nieuwe seizoen allemaal om nieuwe personages, waaronder dus Coosje.

Kees & Co is vanaf  maart 2019 weer terug bij RTL 4.

One comment on “Kees & Co vanaf maart 2019 te zien bij RTL 4

  1. dennis schreef:

    hoe laat komt kees en co weer op de televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *