Koert-Jan de Bruijn wil gastrol in GTST

koert-jan-de-bruijn-1Koert-Jan de Bruijn zou het best leuk vinden om een rentree te maken in Goede Tijden Slechte Tijden, waarin hij jarenlang de rol van Dennis Alberts speelde. Dat vertelt de acteur vrijdag in dagblad Metro. De Bruijn is door de soapserie een bekende Nederlander geworden. Voor een korte periode zou hij graag weer zijn opwachting maken in de veel bekeken soapserie van RTL 4. “Als ze me vragen voor een gastrol ben ik van de partij. Voor vast? Nee, die tijd is voorbij“, zegt hij.

Voor nu schittert hij in de nieuwe SBS 6-show Sterren van de Schans. Hij heeft er flink over getwijfeld. “Zeker. Vooral in het begin. De zender en de producent kunnen nog zoveel willen, maar het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. Toch ben ik in dit avontuur gestapt, omdat ik als klein jongetje al deze droom had.

Zo’n kans krijg ik niet gauw nog eens. Ik wist ook dat ik op mijn intuïtie kon vertrouwen. Als ik het een dag niet zag zitten om af te dalen, ging ik ook niet. Ik ben niet roekeloos.”

© Mediacourant

Geef een reactie