Dit zijn de koppels uit Temptation Island

RTL heeft vandaag de koppels bekend gemaakt van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Temptation Island dat vanaf donderdag 1 februari terugkeert bij RTL telt dit seizoen extra afleveringen. Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven en wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest.

Ze reizen naar Thailand, waar ze vijftien dagen lang gescheiden leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen. 

De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. Bij het kampvuur krijgen de koppels doormiddel van korte fragmenten te zien hoe hun partner het er van af brengt.  De Schiedamse Vanessa (23) en Jeremy (23) zijn zes jaar samen. Ze doen mee aan ‘Temptation Island’ omdat Jeremy in het verleden intieme berichtjes naar andere dames heeft gestuurd. Ze hebben hun relatie toen even on hold gezet en ondanks dat ze weer terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet helemaal vertrouwen.

Daniëlle (20) en Mezdi (20) uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden op een feestje kennen. Het stel heeft besloten om deel te nemen aan ‘Temptation Island’ omdat Mezdi in het verleden al wat misstappen heeft begaan. Deborah (25) en Tim (30) hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen in een kledingzaak in België. Vanwege hun botsende karakters is het stel een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echt feestbeest en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst.

Megan (18) en Kevin (22) zijn pas een jaar bij elkaar. Het was echter een turbulent jaar want Kevin heeft al vijf misstappen begaan. Toen Megan dit de eerste keer ontdekte nam ze wraak door ook vreemd te gaan.

Temptation Island donderdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL 5

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *