Laatste afleveringen The Big Bang Theory bij Veronica

Tv-zender Veronica komt vanaf 16 februari met het laatste seizoen van The Big Bang Theory. In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica.

Zo zijn in de komende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over ‘Super Asymmetrie’ klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven…

De vrienden Sheldon (Golden Globe en meervoudig Emmy-winnaar Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory ging in 2007 van start in Amerika en is inmiddels uitgegroeid tot de meest gewaardeerde sitcom ter wereld. Met in totaal 279 afleveringen is het de langstlopende comedyserie in de tv-geschiedenis.

The Big Bang Theory: Veronica, vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur.

Foto: Veronica

Geef een reactie