Laatste maanden Evers Staat Op live bij SBS6

SBS6 gaat vanaf maandag 14 mei de laatste maanden van Evers Staat Op, de beste beluisterde ochtendshow van Nederland uitzenden in de ochtend. “De SBS6-kijker kan nu ook tussen 06.00 en 10.00 uur meekijken met de radiomakers, hun gasten en alle optredens. Zo begint men de ochtend op een prettige manier met het gesprek van de dag en altijd al het actuele nieuws.”

Evers Staat Op is niet alleen de populairste, maar ook de langstlopende ochtendshow van Nederland. 

Aan het einde van dit jaar is het programma 21 jaar onafgebroken te horen op de landelijke radio. Ook vanwege de bekende typetjes in de uitzendingen zoals Frank en Ronald de Boer, Peter R. de Vries, Boer Geert, Nico Dijkshoorn en Frans Bauer is Evers Staat Op erg geliefd. Menig luisteraar verscheen hierdoor lachend op zijn of haar werk.

In 2006 ontving het programma de publieksprijs de Gouden RadioRing. Dit jaar werd de oeuvreprijs de Gouden Harp aan Edwin toegekend en werd hij Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Eerder werden zowel de dj als zijn show onderscheiden met Marconi Awards. Edwin neemt aan het eind van dit jaar afscheid van zijn ochtendshow, Frank Dane vanaf 2019 het stokje van hem over.

Foto: Radio 538

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *