Lady Gaga hervat wereldtour eind november

Zaterdag 20 januari komt Lady Gaga met haar  Joanne World Tour naar Amsterdam. De Joanne World Tour wordt in november en december hervat in Noord- Amerika. Op 14 januari 2018 begint het Europese deel van haar tour in Barcelona. Alle Europese shows worden ingehaald.

Op vrijdag had Live Nation bevestigd dat het hele Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour wordt ingehaald in 2018. De aftrap vindt op zondag 14 januari in Barcelona plaats en vervolgens reist Lady Gaga met haar Joanne World Tour langs alle Europese steden die voor dit jaar gepland stonden.

Op 23 februari eindigt de Europese tour in Berlijn. Het concert zou op 3 oktober plaats vinden in de ziggo dome. Wegens omstandigheden is dat niet gelukt en is verplaatst naar volgend jaar januari. The Joanne World Tour leverde in de Verenigde Staten al lovende recensies op: “Er zullen niet veel andere concerten zijn in een arena concertzaal dit jaar met zoveel vocale bezieling. Deze tour haalt het beste uit haar als zangeres.” – New York Times

“Haar zang is subliem en haar show barst van de energie” – Variety. “Fans die hun kaarten hebben vastgehouden hebben dé kans om Lady Gage te zien terugkeren naar een tour die door haar fans en critici is bestempeld als multi-media Extravaganza”  – LA Times

Kaarten voor de nieuwe concerten zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *