Legendarische Italiaanse zanger Zucchero in Toppop3

toppop3ekdom (Small)Gerard Ekdom ontvangt komende zaterdag de Italiaanse zanger, tekstschrijver en producer Zucchero. Speciaal voor Toppop3 geeft hij een geheel eigen versie van de klassieker ‘Everbody’s got to Learn Sometime’; daarnaast speelt hij van zijn nieuwe album het nummer ‘Love is all Around’.

Vanaf deze week introduceert Toppop3 een nieuwe rubriek met de titel: Ode aan de koning. Met de regelmaat van de klok vraagt Ekdom aan bekende artiesten met welk nummer ze onze aanstaande koning zouden willen verrassen tijdens zijn inhuldiging. Het spits van deze rubriek wordt afgebeten door niemand minder dan Ed Struijlaart. Speciaal voor Willem Alexander speelt hij een koninklijke variant van Viva la Vida van Coldplay. Op toppop3.avro.nl is Ed Struijlaart te zien met een extra optreden van zijn nieuwe single ‘Deeper in Love’.

Ook Leo Blokhuis is zaterdag weer van de partij. Op eigen wijze geeft hij een bevlogen les over de invloed van jazz in de popmuziek, waarin hij met bijzonder verrassende namen voor de dag komt. De Haagse gitarist en popheld Spike van Direct voegt in de Hall of Frame een nieuwe naam toe: een Nederlandse band met wereldklasse. Gerard neemt wederom een duik in zijn eigen befaamde en onuitputtelijke platenkast; deze week staan de dialecten op een hilarische wijze centraal.

Met haar geweldige soulstem staat de Nederlandse zangeres Qeaux Qeaux Joans garant voor een mooi en ontroerend optreden in het café. Speciaal voor Toppop3 geeft zij nog een extra optreden dat alleen op internet is te zien via toppop3.avro.nl.

Toppop3 is een format van de AVRO en wordt geproduceerd door Skyhigh TV.
Toppop3: iedere zaterdagavond om 19.55 uur op Nederland 3.

Geef een reactie