Lieke van Lexmond helpt families met uiterlijke familiekwalen

Lieke van Lexmond gaat in een nieuw tv-programma familieleden helpen die allemaal last hebben van dezelfde familiekwaal. Dat blijkt uit een kandidatenoproep. RTL is momenteel opzoek naar familieleden die hetzelfde opvallende uiterlijke kenmerk hebben en geholpen willen worden.

Het gaat om flaporen, een enorme neus, wallen of kaalheid. “Maakt deze ‘familiekwaal’ jullie al jaren ontzettend onzeker? Geef je dan nú op voor ons nieuwe programma, waarin een team van cosmetisch specialisten er alles aan zal doen om jullie weer zelfvertrouwen te geven”, aldus Lieke.

De afgelopen jaren presenteerde Lieke voor jongerenzender RTL5 het programma Lelijke Eendjes, waarin zij ook mensen hielp die het gevoel hadden dat hun uiterlijk een schaduw over hun leven wierp. Een team van cosmetisch chirurgen hielp hen, zodat zij weer met zelfvertrouwen door het leven konden.

Aanmelden voor het nieuwe tv-programma kan op rtl.nl/familie

Wanneer het nieuwe programma te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Foto: RTL

5 comments on “Lieke van Lexmond helpt families met uiterlijke familiekwalen

 1. Esther schreef:

  Graag zou ik me opgeven, ons Word altijd meteen op uiterlijk beoordeeld en veroordeeld. Wij kijken volgens mensen altijd boos. Ik heb geen vrienden alleen daardoor, terwijl ik altijd overal doorheen kijk tja

 2. yvonne de vries schreef:

  Wil mij graag opgeven ik heb lelijke boven benen door een maag verkleining en kleine hang borsten

 3. Margaret Murray schreef:

  Hi have this big nose and winkel around my mouth

 4. trudy Regeling schreef:

  Ik zou me graag opgeven na 90 kilo gewicht verlies zonder maagband en of verkleining ben ik zo ontzeker ik schaam me voor mij lichaam .Hangborsten wallen onder mijn ogen kippennek en flaparmen zo erg dat ik zwaai met 4 armen en me buik en benen ook Ikg a gewoon niet naar buiten omdat ik me schaam

 5. trudy Regeling schreef:

  Hangborsten wallen onder mijn ogen loshangende huid het beste is binnen blijven ik schaam me rot ben er nu 90 kwijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *