Lieke van Lexmond krijgt nieuw programma bij RTL

Presentatrice Lieke van Lexmond is binnenkort te zien met een nieuw programma bij RTL. Dat nieuws werd woensdag bekend gemaakt. Het is een programma waarbij ouderen een kans krijgen om in de spotlights te staan. Daarbij krijgen de ouderen ook een coach toegekend. Wanneer het nieuwe programma te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Daarnaast zal Lieke ook in The Voice Senior te zien zijn naast Martijn Krabbé. Zij neemt de rol over van Wendy van Dijk. Zij stapte onlangs over van RTL naar SBS. Vorige week was Lieke overigens nog te zien in de TV Kantine. Daarin kroop ze in de huid van een jurylid van Project Rembrandt. Ze deed al eerder mee aan de TV Kantine. Zo was ze al eens te zien als Wednesday van The Addams Family.

Lieke is vooral bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. In de soapserie van RTL 4 was Lieke te zien als Charlie. Haar soapzoon, Valentijn (een rol van Vincent Visser), komt overigens binnenkort weer naar Meerdijk. Of zij haar zoon achterna komt is nog niet duidelijk.

Foto: RTL

Geef een reactie