Lil’ Kleine maakt debuut in nieuw seizoen The Voice of Holland

Rapper Lil’ Kleine maakt vanavond zijn debuut in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Kleine neemt de plaats over van Ilse DeLange die zich meer op andere projecten gaat richten.

Met Lil Kleine als nieuw gezicht is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerde titel.

De onderlinge competitie tussen de coaches is dit jaar wederom heftig. In zeven afleveringen met Blind Auditions stellen de coaches hun teams samen die in de daaropvolgende Battles gehalveerd worden.

In The Knockouts bepalen de coaches met welke drie talenten zij de liveshows in gaan. De winnaar van The voice of Holland wint dit jaar naast een platencontract ook nog eens 50.000 euro en mag een videoclip opnemen in Zuid-Afika.

Ook online valt er dit jaar weer genoeg te genieten van extra ‘The Voice’-materiaal. Naast de welbekende RedRoom app, waarin de thuiscoaches weer hun stem kunnen laten horen, gaan ‘The Voice’ en Vodafone dit jaar samen op zoek naar de meest muzikale familie van Nederland in ‘The Voice Family’. In deze nieuwe online zangcompetitie kunnen families, of bijvoorbeeld vriendengroepen of collega’s, hun muzikale talent laten horen.

The Voice of Holland vanaf vrijdag om 20.30 uur bij RTL4.

Foto: William Rutten

Geef een reactie