Linda de Mol baalt van etiket

Ik hou van Holland - Linda de MolLinda de Mol baalt dat veel mensen denken dat alles wat zij aanraakt in goud verandert. “Blij met dat etiketje ben ik niet”, bekent de presentatrice in het AD. “Het heersende gevoel dat men over mij heeft is best eng en het maakt me gespannen.”

De 48-jarige De Mol is zaterdag voor het eerst te zien met haar nieuwe programma op RTL 4, de quiz Weet Ik Veel. “De garantie voor een kijkcijferhit is er natuurlijk nooit”, weet ze. “Was het maar waar. Ook ik sla de plank wel eens mis. De Duitse versie van de talentenjacht The Winner Is die ik presenteerde, was het bijvoorbeeld net niet.”

De blondine is nu al nerveus voor zondagochtend, als de kijkcijfers van Weet Ik Veel bekend worden. “Het is en blijft loeispannend hoe zo’n nieuwe primetime-zaterdagavondshow scoort.”

De Mol is ondertussen ook al bezig met een tweede reeks van de serie Divorce en een nieuwe tv-komedie die volgend jaar op de buis komt. In de komedie speelt ze een alleenstaande vrouw ‘die op alle fronten de boot heeft gemist’. “Heel eigentijds wordt die serie. Maar of het zal slagen? Dat merk ik de zondagochtend na de eerste uitzending wel weer.”

Geef een reactie