Lisa Loïs zingt nieuwe leader GTST

Zangeres Lisa Loïs is vanaf september iedere werkdag te horen bij RTL 4. Zij heeft de nieuwe leader van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) ingezongen. Hoe de nieuwe leader er precies uit komt te zien, is nog even spannend.

Want de leader verklapt natuurlijk veel over de inhoud van het nieuwe seizoen. Zo weet de kijker nog niet zeker wie de zomer-cliffhanger overleefd heeft en wie niet. 

In de promo, die dinsdag online kwam, werd al wel veel duidelijk. Zo bleken Bing (Everon Jackson Hooi) en Rik (Ferri Somogyi) de aanval van Loes (Beaudil Elzenga) te hebben overleefd. Maar of Loes zelf nog in leven is, is nog onduidelijk. Daarnaast moet ook Nina (Marly van der Velden) vrezen voor haar leven. Of zij levend en wel uit de kofferbak van de auto komt, is nog even de vraag.

De huidige leader van GTST werd gezongen door Jaap Reesema en Jill Helena. Of de tekst van de leader ook wordt aangepast is ook nog niet duidelijk. Op maandag 3 september zal de nieuwe leader voor het eerst te zien én te horen zijn. Dan start eindelijk het nieuwe seizoen van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 3 september weer iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc

Geef een reactie