‘Loes speelt belangrijke rol bij GTST zomer-cliffhanger’

De Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) zomer-cliffhanger komt steeds dichterbij. Langzaam komen de verhaallijnen tot een spannend einde. Vooral de verhaallijn rondom de moord op Jan Maes nadert haar ontknoping. Inmiddels is bekend dat Loes (Beaudil Elenga) deze moord op haar geweten heeft. Haar rol bij de zomer-cliffhanger zal bijzonder groot zijn.

Er is één getuige van de moord: Lana (Faye Bezemer). Zij was op de avond van de moord in de haven. Loes heeft dat ook gezien en bedreigde Lana. Wanneer Lana haar mond open zou doen, dan zouden zij en haar moeder Sjors (Melissa Drost) niet meer veilig zijn. Dus kan Lana niet anders dan haar mond houden. Maar de vraag is nu meer hoe lang Lana dat nog kan volhouden. 

Daarnaast is er voor Loes nog iemand die in de weg loopt. Haar bazin Nina (Marly van der Velden) is haar een doorn in het oog. Zij is tot over haar oren verliefd op Nina’s man Bing (Everon Jackson Hooi). Zo probeerde Loes om Nina te verdoven met allerlei middeltjes in drankjes. Dat is een lange tijd behoorlijk goed gelukt. Maar Nina was sterker en werd langzaam maar zeker weer haar zelf.

Dus nu moet Loes andere maatregelen nemen. Dat zij Bing wil, is niet nieuw meer. Maar hoe ver zal Loes hierin gaan? Langzaam maar zeker komt de ware aard van Loes naar boven. Welke inwoners moeten nog meer vrezen voor de duistere kanten van Loes? Dat Loes iets uit zal halen is slechts een kwestie van tijd. Want dat Loes centraal zal staan is wel duidelijk.

Niet alleen Lana en Nina zijn in gevaar. Ook Aysen (Dilan Yurdakul) mag wel oppassen. Zij is druk bezig om de waarde moordenaar aan te wijzen. Zelf heeft zij nog altijd Bing als hoofdverdachte. Dat zij Loes hierbij overslaat, is iets wat ze beter niet had kunnen doen. Naast een moord oplossen, wil zij ook trouwen met Sjoerd (Guido Spek). Of het huwelijk doorgaat is ook nog maar even de vraag.

Bruiloften en cliffhangers doen zijn al jaren geen goede combinatie. Tijdens bruiloften gaan er altijd dingen gruwelijk mis. Of het huwelijk tussen Aysen en Sjoerd wel zonder problemen zal verlopen is nog maar even de vraag. Er zullen dan veel inwoners bij elkaar komen voor de feestelijke gebeurtenissen. Of Loes dan misschien toeslaat is nog niet helemaal duidelijk.

Het worden in ieder geval spannende weken. Op vrijdagavond 6 juli om 20.00 uur zal de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien zijn. Dan zal duidelijk worden met welke vragen de kijkers de zomer in gaan. Want in de maanden juli en augustus moeten de kijkers het zonder GTST doen. Na de zomer zal het nieuwe seizoen dan weer van start gaan en worden de vragen langzaam maar zeker beantwoord.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *