Maestro is terug op de zondagavond van NPO 1

De talentenjacht met Bekende Nederlanders (BN-ers), Maestro, is terug. Vanaf vanavond is het muziekprogramma terug bij NPO 1. Maestro moet het gat gaan vullen wat Heel Holland Bakt vorige week zondag achterliet. In ieder geval is er één overeenkomst tussen beide programma’s. Niemand minder dan Heel Holland Bakt jurylid Janny van der Heijden is één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Maestro.

Zij zal het gaan opnemen tegen onder andere Patricia Paay. Ook Paay is bekend als jurylid. Zo zat zij jarenlang achter de jurydesk van Holland’s Got Talent. Eerst een paar jaar bij SBS6 en later bij RTL 4. Daarnaast zijn acteurs Waldemar Torenstra (bekend van onder andere Divorce) en Ruud Feltkamp (bekend van GTST) te zien als deelnemers. 

Verder zijn Remy Bonjasky, Maartje van de Wetering, Hadewych Minis en Dave von Raven te zien. De presentatie is wederom in handen van Frits Sissing. Ook aan de jury is weinig veranderd. Wederom zijn Vincent de Kort, Isabelle van Keulen en Dominic Seldis te zien als de drie juryleden.

In Maestro moeten de acht BN-ers een heel orkest zien te dirigeren. Dat lijkt allemaal heel simpel. Maar er komt nog wel meer bij kijken. Hoe de BN-ers het er vanaf gaan brengen, zal vanaf vanavond duidelijk worden. Direct na het NOS Journaal van 20.00 uur zal Maestro weer te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Maestro is iedere zondagavond om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: Michel Schnater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *