Marco Louwerens van RTL naar Talpa

Programmadirecteur van RTL7, Marco Louwerens maakt net als het Voetbal Inside-trio de overstap van RTL naar Talpa, zo meldt RTL Boulevard. RTL bevestigd aan RTL Boulevard dat Marco Louwerens zijn contract vandaag heeft opgezegd.

Eerder werd Louwerens nog genoemd als de opvolger van Erland Galjaard. Talpa bevestigd tegenover Showbizznetwork dat Louwerens plaats neemt in het programma team. “Marco Louwerens gaat bij ons het programmateam versterken. Meer willen we daar nu niet over kwijt.”, laat een woordvoerder weten. 

Gisteren werd bekend dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp verhuizen van RTL7 naar Veronica.  Het drietal tekent een contract voor vier jaar en nemen hun talkshow mee dat bij Veronica verder gaat onder een nieuwe naam.

“Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben jarenlang een grote en succesvolle bijdrage geleverd aan de opbouw van RTL7. We hebben veel met ze meegemaakt, goeie tijden en af en toe ook roerige tijden. Nu maken ze gezamenlijk de transfer naar Talpa, we wensen ze veel succes.”, zo liet een woordvoerder van RTL woensdag weten. Presentator Wilfred Genee laat op Radio Veronica weten mogelijk per 1 augustus aan de slag te gaan voor Veronica.

Wilfred, Johan en René zouden deze zomer nog wel te zien zijn bij RTL, mogelijk met een talkshow rond het WK.

Foto: Daniël Schalk / Showbizznetwork

Geef een reactie