Marieke Elsinga derde slaapgast tijdens 3FM Serious Request

Marieke Elsinga is de derde slaapgast die blijft slapen in het Glazen Huis. Dit maakte de presentatie zojuist bekend in RTL Boulevard. In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 december vergezelt de presentatrice 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn op het Marktplein in Apeldoorn.

Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Tijdens haar verblijf van 12 uur eet de presentatrice niets en zamelt zij geld in voor het Rode Kruis. Marieke kijkt uit naar haar nacht in het Huis: “Een nacht doorbrengen in het Glazen Huis voelt voor mij als binnen mogen stappen in het decor van je favoriete serie! Ik volg 3FM Serious Request al jaren en kijk er dan ook enorm naar uit voet over de drempel te zetten. Ik verwacht dat Domien, Angelique, Sander en ik een boel lol gaan hebben, maar we zijn er vooral om actie te voeren. Juist met de feestdagen realiseer ik mij dat ik het goed heb: mijn familie en vrienden zijn dichtbij. Zo anders is dat voor gezinnen in conflictgebieden. Daar zijn ze vaak noodgedwongen gescheiden van elkaar. Dat wij ze op deze manier weer bij elkaar kunnen brengen, vind ik prachtig!”

Ook Robert ten Brink (22 op 23 december) en Jan Kooijman (21 op 22 december) blijven slapen tijdens 3FM Serious Request. Volgende week maakt NPO 3FM de laatste drie slaapgasten bekend.

Foto: RVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *