Mattie morgen op plek Luuk Ikink in RTL Boulevard

Mattie Valk neemt morgen de plek van Luuk Ikink in RTL Boulevard over. De Qmusic-dj is zaterdagavond de co-host van het entertainmentprogramma van familiezender RTL4 en treedt daarmee in de voetsporen van Fatima Moreira de Melo, die vorig weekend op de plek van Luuk stond.

De radio-dj is geen onbekende in RTL Boulevard. Mattie was in 2015 en 2016 ook al regelmatig te zien in RTL Boulevard als vervanger van deskundige Albert Verlinde, maar verscheen sinds de vernieuwingen van RTL Boulevard niet meer aan de desk van het entertainmentprogramma.

Mattie domineerde dit voorjaar zelf het showbizz-nieuws, toen er een einde kwam aan het duo ‘Mattie & Wietze’. Vlak na het 5-jarig jubileum van de ochtendshow van Mattie en zijn radio-college Wietze de Jager kwam het nieuws naar buiten dat Mattie en Wietze in gesprek waren met concurrent Sky Radio.

Van de radiotransfer kwam niks terecht, toen Mattie besloot om een solocontract te tekenen bij radiozender Qmusic en zonder Wietze verder te gaan. Na een maandenlange mediastilte maakte Wietze begin deze maand zijn comeback in de media als presentator van Shownieuws, de concurrent van RTL Boulevard.

Lees ook: Bridget, Miljuschka en Nicolette presenteren weekendeditie RTL Boulevard

Lees ook: Frank Dane tijdelijk co-host van weekendeditie Boulevard

Foto: Qmusic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *