Max Willems stopt bij GTST

Acteur Max Willems gaat stoppen bij Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Max is beter bekend als Q Bouwhuis, het neefje van Anton (Joep Sertons). Dit nieuws hebben Endemol en RTL bevestigd tegenover Televizier.

Maar het vertrek van Max betekend niet het einde van Q in Meerdijk. Deze rol wordt overgenomen door acteur Gio Kemper. Hij zal vanaf 27 november te zien zijn als Q in Meerdijk. 

Q wandelde Meerdijk binnen als Lidl medewerker. Ineens kwam hij zijn oom Anton tegen. Korte tijd later trok hij bij zijn oom in. In het begin moesten de familie Bouwhuis erg wennen aan Q. De neef van Anton bleek een bijzondere jongen te zijn. Hij bleek een bijzondere kijk op het leven te hebben. Hiervan was niet iedereen van gediend. Vooral Linda (Babette van Veen) had hier in het begin behoorlijk veel moeite mee.

Maar al snel maakt Q vrienden in Meerdijk. Zo trekt hij bijzonder veel op met Lana (Faye Bezemer), de dochter van Sjors (Melissa Drost). Aan hem vertelde Lana over de situatie rondom de dood van Jan Maes. Hij is de eerste die hoorde dat Loes achter deze moord zat. Samen besloten ze om de politie hierover te informeren. Helaas mocht dat niet meer baten. Nadat bekend werd dat Loes de dader was, kwam zij door een ongeval om het leven.

Door deze hele situatie trokken Q en Lana meer en meer naar elkaar toe. Helaas was Sjors niet blij met deze beginnende relatie. Mede doordat Q een aantal jaar ouder is. Samen besloten ze om een punt achter hun relatie te zetten. Alleen deden zij dit om iedereen om de tuin te leiden. Zij hebben nog altijd een relatie met elkaar. Hoelang ze dit geheim gaan houden is nog niet helemaal duidelijk.

Met de komst van Gio lijkt het personage Q wel ineens veel ouder te zijn geworden. Max en Gio schelen nog al flink wat jaren. Hoe de makers van GTST hiermee om gaan zal nog even moeten blijken. Vanaf 27 november is Gio in ieder geval te zien als Q.

Het is overigens niet voor het eerst dat een personage een nieuw gezicht krijgt. Zo speelt acteur Floris Bosma nu de rol van Rover Dekker. Deze rol werd eerder gespeeld door Buddy Vedder. De rol van Sjors wordt momenteel gespeeld door Melissa Drost. Eerder werd deze rol jarenlang gespeeld door Inge Schrama.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc

Geef een reactie