Melissa Drost blijft voorlopig nog in GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Melissa Drost blijft de komende tijd nog te zien in de soap. Dat blijkt uit de vernieuwde leader, die vanaf aanstaande maandag te zien is. Melissa is te zien als Sjors Langeveld. Deze rol nam zij op 5 juni 2017 over van actrice Inge Schrama. Inge nam tijdelijk afscheid van de soapserie. Dit had alles te maken met gezondheidsredenen.

Maar nu blijkt dat Inge voorlopig nog niet terugkeert. In de periode van juni 2017 tot begin februari 2018 was Inge nog gewoon zichtbaar in de leader. Vanaf maandag is Melissa te zien, samen met  Alkan Çölkü. Hij is beter bekend als Amir in GTST. Hieruit lijkt het erop als Sjors en Amir toch een relatie gaan krijgen. 

Momenteel is het leven van Sjors één grote chaos. Haar tienerdochter, Lana, is echt een lastige puber. Het bleek dat Lana al ruim twee weken niet op school is geweest. Wanneer Sjors haar dochter hierop wil aanspreken, vlucht zij het huis uit. Niemand weet waar Lana naar toe is gegaan. Ook weet nog niemand waarom Lana van huis is weggelopen. Zij was namelijk getuige van de mogelijke moord op Jan Maes.

Lana was namelijk op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plek. Maar wat Lana precies gezien heeft blijft onduidelijk. Feit is wel dat Lana het hier bijzonder moeilijk mee heeft. Wanneer haar moeder dan ook nog een relatie krijgt met haar oom Rik (Ferri Somogyi), is het helemaal feest in huize de Jong. Zal Sjors haar dochter nog kunnen vinden? Of blijft Lana voorlopig onvindbaar?

Dat is nog niet alles voor Sjors. Haar prille relatie met Rik komt onder druk te staan. Meteen bij het begin van de relatie blijkt Rik zo zijn twijfels te hebben. Nog voor er echt sprake is van een relatie, lijkt het al weer over en uit te zijn. Kort geleden schrok Sjors nog van de aanblik van Amir. Hij was getuige van een innig moment tussen haar en Rik. Heeft Sjors nog altijd gevoelens voor Amir? Komen hun nu wellicht dichter bij elkaar?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *