Miljuschka en London verlaten Dance Dance Dance

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen moest zaterdagavond Dance Dance Dance verlaten. Dit was te zien in de halve finale van het dansprogramma. Zij en haar danspartner, London, kregen niet genoeg punten van de juryleden. Urvin Mante en Britt Scholte kregen meer punten. Met het vertrek van dit danskoppel krijgt het Epilepsie fonds een bedrag van €25.000,-.

De finalisten van Dance Dance Dance 2018 zijn nu bekend. Urvin en Britt hebben de finale in ieder geval weten te halen. Zij zullen volgende week recht tegenover Soy Kroon en Holly Mae Brood moeten dansen. Soy en Holly wisten bijna met gemak de finale te halen. Iedere week kwamen zij als beste danskoppel uit de bus. 

Miljuschka danste onder andere op het nummer Toxic van Britney Spears. Dit vond de presentatrice best spannend. Maar ze voelde zich steeds zelfverzekerder op het podium. London opende de avond met Pushback van Ne-Yo. Samen dansten zij nog op het nummer Happy van Pharrell Williams.

In totaal begon Dance Dance Dance met vijf danskoppels. Na twee weken viel het eerste danskoppel af. Presentatrice Bridget Maasland en Jelle waren de eerste afvallers. De week daarna moesten Patrick Martens en Marlayne Sahupala het dansprogramma verlaten.

Wie gaat Dance Dance Dance 2018 winnen? Worden het Urvin en Britt of toch Soy en Holly? Over een week zal dat allemaal duidelijk worden. Dan is de spannende finale te zien bij RTL 4. Vanaf 20.00 uur zal de dansstrijd dan weer los gaan barsten.

De finale van Dance Dance Dance is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Mike van der Toorn

Geef een reactie