Mimoun Ouled Radi voelt vloek Pamela Anderson

w615.ccff7_r16-9_50c128d834dee47515137096adefc769Mimoun Ouled Radi denkt dat hij is vervloekt door Pamela Anderson. De acteur moest zaterdag Sterren Dansen op het IJs verlaten. De Baywatch-actrice, die eerder zelf na een aflevering de Britse show Dancing on Ice al moest verlaten, kwam langs bij het SBS-programma voor een gastoptreden.

“Het was leuk, maar ze heeft mij alleen maar ongeluk gebracht?, zegt Mimoun voor de camera van Novum Nieuws. ?Zij is er drie keer niet en ik ga door, en ze is er een keer en ik vlieg er meteen uit. Ze heeft haar vloek van het eruit gaan op mij overgebracht.?

Gerard Joling is blij dat de blondine de ijsdansshow bezocht. ?Ik vond haar enig, ik vond haar eerder al leuk met de repetities?, vertelt de presentator. ?Als ze zeggen dat de studio ontruimd moet worden, vinden ze het allemaal een vervelend mens. Maar als je dat kan eisen… Die vrouw komt over de hele wereld en overal gaan de rode lopers uit.?

Paul Turner, die ook meeschaatst in het programma, is een grote fan van Pamela. ?Ze staat voor waar ze in gelooft?, vertelt de zanger. ?Ze is zo mooi. Ik zag haar tijdens repetities zonder make-up, en ze zag er geweldig uit.?

Ook acteur Christophe Haddad mocht Anderson ontmoeten. ?Ik heb een paar keer haar hand geschud, haar succes gewenst. Op dat moment is het eigenlijk gewoon een collega. Niet meer dan dat.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *