MINDHUNTER krijgt vervolg

De succesvolle serie MINDHUNTER krijgt een vervolg op Netflix. Wanneer het tweede seizoen van de misdaad- dramaserie te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. In de serie is te zien hoe FBI-agenten nieuwe vormen van gedragsanalyse ontwikkelen om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Het tweede seizoen zal net als seizoen 1 weer geproduceerd worden door David Fincher.

Het eerste seizoen is sinds 13 oktober te zien op Netflix en wordt goed ontvangen door publiek en recensenten. In de Volkskrant werd de serie met vier sterren beloond. “Hoogtepunten zijn de ijzingwekkende dialogen tussen de moordenaars en de FBI-agenten”, liet Haro Kraak, mediaredacteur de Volkskrant, weten in zijn recensie in de krant. Ook op andere websites krijgt de serie goede beoordelingen. 95% van de bezoekers van Rottentomatoes.com die de serie volgen zijn enthousiast over de serie.

De Netflix Original serie gaat over de FBI-agenten Holden Ford, gespeeld door Jonathan Groff, en Bill Tench, gespeeld door Holt McCallany, die de denk- en gedachtenpatronen van moordenaars en verkrachters willen blootleggen. Hierdoor leggen zij de basis voor de ‘criminal profiling’ afdeling binnen de FBI. De serie is gebaseerd op het boek Mindhunter van John E. Douglas.

foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *