MINDHUNTER vanaf vrijdag te zien op Netflix

Vanaf vrijdag 13 oktober zendt Netflix het eerste seizoen van MINDHUNTER uit.  In deze nieuwe serie kruip je als kijker in de hoofden van zware criminelen. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal wat beschreven staat in het boek Mindhunter. Het boek verscheen in september 2017 en ligt aan de basis voor de serie. John Douglas schreef het boek naar aanleiding van zijn eigen ervaringen als geheim agent.

De nieuwste Netflix Original- serie speelt zich af in het jaar 1979. Twee FBI-agenten starten een onderzoek naar het brein van de meest gezochte en gevaarlijkste criminelen. Zo willen zij achter de reden komen waarom de criminele de dingen doen die zij doen. De twee FBI-agenten worden gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany. Verder hebben ook Anna Torv en Hannah Gross een rol in de serie gekregen.

David Fincher is de drijvende kracht achter de nieuwe serie. De regisseur is onder andere bekend van de hit-serie House of Cards. Eerder regisseerde hij films als Fight Club en The Girl with the Dragon Tattoo.

Het eerste seizoen van MINDHUNTER bestaat uit tien afleveringen. Netflix heeft al bevestigd dat er een tweede seizoen komt van de serie.

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *