‘Mogelijke doorbraak in GTST moord’

Vrijdagavond liepen de spanningen in Meerdijk hoog op. Lana (Faye Bezemer) is, sinds haar terugkeer naar Meerdijk, heel erg op haar hoede. Nu blijkt voor wie ze zo bang is. Het is niemand minder dan Loes (Beaudil Elzenga). Waarom Lana zo bang is voor Loes is nog niet helemaal duidelijk. Maar het lijkt erop alsof het te maken heeft met de winter-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Tijdens deze winter-cliffhanger werd een moord gepleegd. De beruchte Jan Maes maakte in korte meer vijanden dan vrienden. Vooral Zoë (Anouk Maas) had geen goede band met hem. Nadat er een klein gevecht bij de haven plaats vond, duwde Zoë haar belager, Jan, in het water. Daarna vluchtte zij ver weg van de haven. Maar het bleek dat er daarna nog iemand in de haven was. Deze persoon heeft Jan een genade trap gegeven.

Langzaam maar zeker lijkt de moord te worden opgelost. Alleen wanneer komen de inwoners van Meerdijk achter dit geheim? Alleen Lana lijkt de moordenaar te kennen. Zij was in de haven aanwezig toen de moord gepleegd werd. De moordenaar wist dat Lana getuige was. Daarna werd Lana onder druk gezet. Hierdoor raakte Lana het spoor volledig kwijt.

Haar moeder Sjors (Melissa Drost) wist zich geen raad meer. Na overleg besloot Lana om bij haar opa en oma te gaan wonen. Maar nu ze weer (tijdelijk) in Meerdijk woont, begint de moordenaar haar weer op te zoeken. Het is dus goed mogelijk dat Loes de moordenaar is. Zou zij de genade trap hebben uitgedeeld aan Jan? Komt dit geheim binnenkort nog aan het licht?

Loes is niet alleen bezig met Lana. Zij heeft ook haar handen vol aan Nina (Marly van der Velden). Iedere keer probeert zij Nina verder te laten verzwakken. Inmiddels maakt de omgeving van Nina zich grote zorgen. Zij denken dat Nina een burn-out heeft. Hoe lang kan Loes nog ongestraft doorgaan? Het lijkt erop alsof deze verhaallijn steeds spannender gaat worden. Met de naderende zomer-cliffhanger in zicht, laat zich raden waar het op uit gaat lopen…

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *