Mr. Frank Visser doet uitspraak met vervolg op vermaarde koude pannenkoekenkwestie

Mr. Frank Visser doet uitspraak besteedt vanavond opnieuw aandacht aan de veelbesproken koude pannenkoeken aflevering. Waarin de buren van Conny en Tilly zorgen voor problemen. Heel Nederland had het over hun ‘koude pannenkoekenkwestie’ bij het tv-programma De Rijdende Rechter.

In de eerste seizoen aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak zorgen de buren van Conny en Tilly, Annie en Fred, voor nog veel meer ophef en tumult als ook zij het tijdens de hoorzitting met elkaar aan de stok krijgen. Zal Mr. Visser, die opnieuw naar Lelystad afreist, ook dit conflict tot een goed einde brengen?

Aanleiding voor deze uitzonderlijke hoorzitting is een ruzie tussen buren Annie en Fred die zijn weerga niet kent. Beiden hebben een enorm conflict over een gemeenschappelijke schutting in de achtertuin. Annie beweert dat buurman Fred het geld voor een gezamenlijk betaalde schutting ‘achterover heeft gedrukt’.

Presentator Viktor Brand licht toe: “We hebben inmiddels nu meer dan vijftig afleveringen gemaakt en ik ben echt veel gewend. Maar de burenruzie tussen Fred en Annie slaat alles. Ik heb een heleboel nieuwe scheldwoorden geleerd. Maar de heftigheid van de zaak motiveert in zo’n opname om een einde te maken aan alle ellende tussen die twee.”

Mr. Frank Visser doet uitspraak, om 20:30 uur bij SBS6.

Foto: Talpa TV

Geef een reactie