Naar bed met Irene vervroegd van start

Zaterdagavond gaat Irene Moors weer naar bed voor SBS6. In de talkshow, Naar bed met Irene, deelt Irene het bed met een bekende gast. In het nieuwe seizoen zal Irene vroeger naar bed gaan dan gebruikelijk. Vanaf 21.30 uur zal Irene namelijk al te zien zijn. Dat is een stuk vroeger dan de kijker gewend is.

Het allereerste seizoen was namelijk pas na 23.00 uur te zien. Toen deelde Irene haar bed na de late editie van Shownieuws. Maar SBS6 is al een aantal weken gestopt met de zaterdagavond editie van Shownieuws. In dit nieuwe seizoen van Naar bed met Irene zullen onder andere Carlo Boszhard, Gerard Joling en Paul de Leeuw te zien zijn. 

Vooral Paul nam de uitnodiging van Irene wel heel letterlijk. In een promo is te zien hoe de BNNVARA presentator letterlijk uit de kleren ging. Voor Irene was dit wel even een shock. Want daar is haar talkshow niet echt voor bedoeld natuurlijk. In een uur praat Irene met haar gast. Het hele leven van de gast komt aanbod.

Naast Naar bed met Irene, is Irene ook eerder op de avond te zien. Zo is vanavond ook nog eens de finale van Topper Gezocht! te zien. In deze talentenjacht gingen de vier Toppers opzoek naar een vijfde Topper. De zoektocht zal live te zien zijn vanaf 20.00 uur.

Naar bed met Irene start vanavond om 21.30 uur bij SBS6.

Geef een reactie