NCRV lanceert game app voor Man bijt hond

Logo Man bijt hondVanaf maandag 4 maart komt NCRV’s Man bijt hond met de nieuwe game app ‘Man bijt hond Zoekertje’. Dit is een spannend ‘zoek en vind’ spel, gebaseerd op de bijzondere verhalen van gewone mensen die in het populaire televisieprogramma voorbij komen.

De speler duikt met de app in de wereld van de bekende Man bijt hond coryfeeën. De opdracht is hen te helpen met hun spullen terug te vinden die kwijt zijn geraakt. De gamer gaat langs bij Mandy in haar roze huis, treft De Jongens van de Kermis bij hun attractie, ontmoet Jan Stam bij zijn boerderij en probeert zoveel mogelijk voorwerpen te vinden. Daarnaast is het zoeken naar de slim verborgen letters. Uiteindelijk zijn er bronzen, zilveren of gouden medailles te winnen. 

Wilko van Iperen, hoofd Internet van de NCRV: “Naast de website, video app en widget laten we mensen met ‘Zoekertje’ nu ook de bijzondere wereld van Man bijt hond via deze game app beleven. Op deze manier breiden we het merk digitaal uit en bereiken we een breder publiek via nieuwe kanalen. Ik ben trots op het resultaat, het is een speelse toevoeging geworden op een toonaangevend en belangrijk televisieprogramma van de NCRV. We hopen dat onze kijkers even enthousiast reageren en zich laten meeslepen in de online ervaring van deze game.”

Deze applicatie werkt op iPad, iPhone4 en hoger. Ook werkt het op de laatste versies van Android-toestellen met minimaal Android versie 2.3. De game is gebouwd in samenwerking met Paladin Studios.

Geef een reactie