Nederlands record voor trailer Misfit

De nieuwe Nederlandse high school comedy film Misfit heeft een Nederlands record verbroken. Sinds vrijdag de trailer van de film is vrijgegeven is die ruim 270 duizend keer bekeken op Youtube en wist de trailer meer dan 6000 likes en meer dan 900 reacties te behalen op de social kanalen.

Daarmee scoorde de trailer binnen 4 dagen de meeste likes ooit voor een Nederlandse film trailer op YouTube. Daarnaast werd geen enkele Nederlandse film trailer zo vaak bekeken binnen dit tijdsbestek als de trailer van de high school comedy Misfit.

Misfit is een high school comedy en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen.

De hoofdrol wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook wel bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 741.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber.  Naast het spelen van de hoofdrol is ook haar muziek in de film verwerkt. Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Sara Ras en boyband 4U.  

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, De Ludwigs) en geproduceerd door NewBe in coproductie met de Duitse beursgenoteerde filmproducent en -distributeur Splendid Film.

Bekijk hier de trailer:

 

Misfit draait vanaf woensdag 27 september in de Nederlandse bioscopen.

Foto: DBPHOTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *