Nederlandse Suzan valt af in tweede liveshow K3 Zoekt K3

Suzan - K3 Zoekt K3Suzan is vrijdagavond afgevallen tijdens de tweede liveshow van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgster van Josje, Kristel en Karen. De negen overgebleven kandidaten van K3 Zoekt K3 streden vrijdagavond in de tweede liveshow om een plekje in de halve finale van volgende week.

Voor de eerste opdracht moesten de negen kandidaten groepjes van drie vormen. De drie groepjes moesten een K3-nummer in een nieuw jasje steken. Klaasje, Lisa en Nora moesten beginnen, waarna ook Marthe, Suzan en Demi en Jindra, Lauren en Hanne in een groepje moesten optreden.

Jindra, Lauren en Hanne kregen de meeste stemmen van de kijker thuis en daarmee waren zij de eerste drie kandidaten die in de halve finale staan. De zes overgebleven kandidaten moesten een solonummer ten gehore brengen. Zij moesten een K3-nummer zingen die dicht bij hun ligt.

Marthe kreeg na alle solonummers de meeste stemmen van de mensen thuis en daarmee was zij de vierde kandidaat in de halve finale van volgende week. De jury, bestaande uit de huidige K3 en Studio 100-baas Gert Verhulst, moesten vervolgens nog vier meisjes uitkiezen voor de halve finale.

Josje, Kristel, Karen en Gert kozen voor Klaasje, Lisa, Demi en Nora. Door de keuze van de strenge jury moest de Nederlandse Suzan K3 Zoekt K3 verlaten na de tweede liveshow. Vorige week moest de Vlaamse Laura de unieke talentenjacht K3 Zoekt K3 verlaten na de eerste liveshow.

Bekijk K3 zoekt K3 op TVblik.nl/k3-zoekt-k3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *