Net 5 haalt Het Geheim van een Goed Huwelijk van de buis

Kim-Lian van der MeijHet Geheim van een Goed Huwelijk met Kim-Lian van der Meij word per direct van de buis gehaald. Na 6 afleveringen komt er een einde aan de trouwshow van Net 5. Dat heeft een woordvoerster van Net 5 laten weten

“Helaas is het “Het geheim van een goed huwelijk” komen te vervallen wegens tegenvallende kijkcijfers. De serie is daarom in zijn geheel (gratis) te bekijken via ons VOD-platform KIJK.nl”

De laatste aflevering van de trouw-show was gisteravond goed voor 159.000 kijkers. Het programma begon begin september met 283.000 kijkers, Kim liet al weten niet te vreden te zijn over de kijkcijfers. β€œIk dacht: nou, dat valt me een beetje tegen. Maar ik hoorde van Net5 dat ze super blij waren met het marktaandeel en dat het heel netjes isβ€œ, vertelde ze toen.

De nieuwe afleveringen van Het Geheim van een Goed Huwelijk zijn voortaan te zien via de webite kijk.nl.

18 comments on “Net 5 haalt Het Geheim van een Goed Huwelijk van de buis

 1. sas schreef:

  wat jammer zeg!!! snapte al niet waarom we tot aflevering 10 online konden kijken. heb ze gezien! en genoten. wanneer komt aflevering 11, of ze gaan scheiden of niet… pieternel de psycholoog was waardeloos. vervelend voor de hand liggend commentaar!!! zonder haar top programma.

 2. Stephanie schreef:

  Ik vind het ook erg jammer! Heb van alle tien de afleveringen genoten en ben zeer benieuwd hoe het met de stellen gaat πŸ™‚

 3. marleen schreef:

  Idd. ik was ook heel benieuwd hoe het verder ging!
  Maar de “vervelende” psychologe, was nou niet bepaald een bijdrage met haar geneuzel dat zelfs mijn buuf beter zou kunnen.

 4. charissa schreef:

  Wat jammer zeg, vond het een super leuk programma! Ben benieuwd naar de update.

 5. Fleur schreef:

  wat leuk dat er een update komt ik ga er helemaal voor zitten

 6. Ros schreef:

  Het is helemaal erg als afleveringen vanaf aflevering 7 ook niet meer te bekijken zijn via genoemde website!
  Schandalig dat ze dit niet in aflevering 6 gemeld hebben op TV voor het vervallen vervolg afleveringen!

 7. Marloes schreef:

  ik vond het superrr jammer dat het gestopt was! Ik leefde met iedereen mee.
  Komt er nog een laatste lifeshow wie er bij elkaar blijft (ik dacht dat dat het plan was)

  Groetjes marloes

 8. Fleur schreef:

  ik hoop dat de serie nog eenmaal word uitgezonden op net 5 Ik ben erg benieuwd hoe het met richard en Rianne is zijn ze nog bij elkaar? Op facebook word ik ook niet wijzer van.

 9. Mandy schreef:

  Voor m.n. Fleur: Richard en Rianne hebben nooit iets gehad en zijn gescheiden. Het programma heeft indirect echter wel gezorgd voor een nieuwe liefde in Richard’s leven: mij! πŸ˜€ Ik heb hem opgezocht, gemaild en binnen 18u na het verzenden van mijn e-mail kookte hij voor me bij hem thuis. We zijn heel gelukkig samen sinds 7 maanden nu en van plan dat nog heeeel lang te blijven πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *