Net5 lanceert tweede scherm

NET 5 LogoSBS gaat zijn tweede scherm nu ook aanbieden voor de programma’s van Net5. Sinds september maakte SBS6 hier al gebruik van.

Net5+ is een persoonlijk tweede scherm waarmee Net5-kijkers elke avond, zeven dagen in de week, gedurende het hele jaar kunnen meestemmen op de afloop van programma’s als Achter Gesloten Deuren of de uitkomst voorspellen van Grenzeloos Verliefd. Daarnaast maken gebruikers kans op prijzen, kunnen ze interviews met de cast van hun favoriete serie bekijken en ondertussen verder praten met hun vrienden via geïntegreerde social media functionaliteiten.

Het tweede scherm dat sinds september bij SBS6 wordt aangeboden is inmiddels al meer dan 170.000 keer gedownload in de verschillende app stores en wordt door minstens zoveel kijkers gebruikt via het web.

Edwin Valent, creatief directeur SBS: ‘Na de lancering van SBS6+ en het nieuwe video on demand platform KIJK is het tweede scherm voor Net5 het logische vervolg binnen onze full media formatstrategie waarmee we SBS Broadcasting stapje voor stapje transformeren van een tv bedrijf naar een full media bedrijf.’

Net5+ is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android smartphones, tablets en via een standaard internetverbinding op computer of laptop.

© Adformatie

Geef een reactie