Netflix start met tweede seizoen Shooter

Netflix is vandaag gestart met het tweede seizoen van Shooter. In het eerste seizoen van Shooter zagen we hoe ex-marinier Bob Lee Swagger terugkeert als sluipschutter om een moordaanslag op de president te voorkomen.

Maar wanneer zijn voormalige commandant Isaac Johnson vraagt aan Swagger of hij zijn medewerking wil verlenen aan een clandestiene operatie, ontdekt Swagger dat hij erin geluisd is. Hij heeft maar één doel: zorgen dat zijn familie veilig is en dat zijn naam wordt gezuiverd en daar slaagde hij in.

In het tweede seizoen zullen er een aantal oude bekende gezichten terugkeren, zo zijn we zeker van de terugkeer van Bob Lee Swagger en zijn vrouw Julie en dochter Mary. Ook is FBI-agente Nadine Memphis weer van de partij.

Het tweede seizoen van de serie blijkt een spannend seizoen te worden. In de trailer kunnen we opmaken dat Swagger wordt geëerd voor zijn diensten voor de Verenigde staten. Echter lijkt dit een dramatisch wending te nemen als er opnieuw beschietingen zijn.

Is Swagger opnieuw slachtoffer geworden van een samenzwering? Is het terrorisme, of is het moord? Feit is dat Bob Lee en zijn naasten nog altijd niet veilig zijn en dus zal de strijd ook in seizoen 2 weer hevig zijn.

Het eerste seizoen van Shooter is sinds november 2016 te zien op Netflix. Het tweede seizoen is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *