Niall Horan komt naar Nederland

Ierse zanger Niall Horan gaat op 28 april 2018 in AFAS LIVE optreden. Hij heeft zijn uitgebreide Europese tour vandaag aangekondigd en staat volgend jaar op het podium van AFAS LIVE in Amsterdam en brengt hij zijn World Tour 2018 met zich mee. Die tournee staat in de teken van zijn debuutsoloalbum ‘Flicker’ dat op 20 oktober verschijnt.

Op 20 oktober brengt Horan zijn eerste soloalbum uit die ‘Flicker’ gaat heten. Hij maakte onlangs de cover van het album en zijn nieuwste single bekend. ‘Too Much To Ask’ gaat zijn eerste single heten. Ter ere van het album kondigt hij vandaag het uitgebreide Europese deel aan van zijn Flicker World Tour 2018. De veelbelovende Julia Michaels is zijn speciale gast bij de Europese concerten.

Na zijn grote doorbraak in een boyband ging hij solo verder. Na het wereldwijde succes van de met platina bekroonde 2e single ‘Slow Hands’, die de nummer 1 positie bereikte in de US Top 40, heeft Niall Horan onlangs zijn derde single ‘Too Much To Ask’ van zijn nog te verschijnen debuutalbum uitgebracht. ‘Too Much To Ask’ is een van de eerste liedjes die Horan samen met schrijfpartner Jamie Scott schreef. Het nummer is geproduceerd door Greg Kurstin. Hij was verantwoordelijk voor de productie van Horan’s eerste hit ‘This Town’. ‘Too Much To Ask’ is nu te downloaden en te streamen.

De zanger is momenteel bezig met zijn Flicker Sessions 2017 tour, die binnen enkele minuten is uitverkocht. Nadat hij al zijn concerten gaf in Dublin, Londen, Stockholm, Sydney, Tokio, Los Angeles, Las Vegas en Rio de Janeiro trekt hij naar Philadelphia, waar hij op 29 oktober in The Fillmore Philadelphia het Amerikaanse deel van zijn tour begint. Hij speelt onder meer nog in het intieme Beacon Theatre in New York op 31 oktober en sluit op 22 november af in The Masonic in San Francisco.

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *