Nickelback in juni 2018 naar Nederland

Nickelback komt komend jaar juni naar Nederland. Op maandag 25 juni 2018 staat de Canadese rockband in Amsterdam voor een concert, het staat in het kader van hun Feed The Machine Tour. De kaartverkoop start op vrijdag 15 december op Ticketmaster.nl.

De Europese tour van de band start op 3 mei in Glasgow en eindigt op 25 juni in de Ziggo Dome. De Canadese band viert hun 9e studioalbum met de Feed The Machine Tour, volgens velen hun meest verfijne en krachtige werk sinds hun doorbraak-album Silver Side Up.

Sinds de oprichting in Alberta, Canada in 1995 heeft de multi-platina rockband Nickelback zich ontwikkeld tot één van de meest succesvolle acts van de laatste twee decennia. Met meer dan 50 miljoen albums verkocht over de hele wereld bezit de band de elfde plek op de lijst bestverkopende muzikale acts en is ze de op één na bestverkopende buitenlandse act van de 21e eeuw in de Verenigde Staten.

De band kijkt met meer dan 23 tophits en miljoenen fans over de gehele wereld terug op twaalf achtereenvolgende uitverkochte tours waar ze voor meer dan 8 miljoen fans speelde.

Foto: Billboard.com/Richard Beland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *