Nicolette van Dam vervangt 6 inside

Nicolette van Dam is vanaf 1 juli te zien op het tijdstip van 6 Inside. Het programma van Albert Verlinde en Jan Versteegh stopt vanaf eind juni vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Van Dam is te zien in het dagelijkse kookprogramma Klinkt Smakelijk, waarin gepassioneerde amateurschefs tegen elkaar strijden en de kans krijgen om hun specialiteit te delen met een professionele jury. De driekoppige jury bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en iedere week een andere culinair georiënteerde bekende Nederlander.

In Klinkt Smakelijk strijden iedere dag vier gepassioneerde hobbykoks tegen elkaar en pitchen zij hun eigen specialiteit. Welk gerecht klinkt het smakelijkst? Allereerst moet de omschrijving van het gerecht indruk maken. De drie koks die met hun pitch de jury het meest imponeren, zijn door naar de volgende ronde. Wie de (snij)plank daarin misslaat, valt helaas af en komt dus niet aan het bereiden en serveren van zijn gerecht toe.

Ook de presentatie van het gerecht moet zo gelikt, origineel en perfect mogelijk, want in slechts de twee gerechten die hierin uitblinken, zal de jury een vorkje prikken.

Klinkt Smakelijk vanaf 1 juli om 18.00 uur op SBS6.

Geef een reactie