Nielson sluit eerste editie WAVES Festival Texel af

Zanger Nielson sluit eerste editie van het WAVES Festival af. Dat heeft de organisatie laten weten. WAVES Festival, het nieuwe Texelse sport- en muziekfestival van tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe, heeft bekendgemaakt dat Nielson de eerste editie zal afsluiten op het strand bij Paal 17.

Daarnaast is Janieck toegevoegd aan het muzikale programma, waarmee de line-up zo goed als compleet is. Eerder was al bekend dat RONDÉ, Wulf, The Dirty Daddies, La Pegatina, EUT, Splendid, Rilan & the Bombardiers, Jeangu Macrooy en Kita Menari zullen optreden op het Texelse festival dat plaatsvindt van 19 t/m 23 juni.

Met Nielson als afsluiter op de zaterdag van het festival, haalt WAVES één van de meest populaire singer-songwriters in huis die recent een nummer één hit had met ‘IJskoud’. Door het toevoegen van Janieck staat er tevens een Nederlandse singer-songwriter geprogrammeerd die met zijn singles ‘Reality’, een samenwerking met Belgische DJ Lost Frequencies, en ‘Does It Matter’ inmiddels miljoenenstreams achter zijn naam heeft staan. Er zullen nog enkele toevoegingen volgen, waaronder een DJ line-up.

Festivaldirecteur Van Rijsselberghe: “Ik ben trots om te melden dat we Nielson hebben kunnen vastleggen als muzikale afsluiter voor de eerste editie van WAVES. Een te gekke artiest met hele catchy nummers. We hebben echt een mooi programma dat heerlijk past bij de Texelse beachvibes. Ik kijk er enorm naar uit!”

 

Geef een reactie