Nieuw huwelijk op komst in GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) staat binnenkort in het teken van een huwelijk. Niemand minder dan Sjoerd (Guido Spek) wil zijn vriendin, Aysen (Dilan Yurdakul), ten huwelijk gaan vragen. De twee hebben nu al een tijdje een relatie. Deze relatie kende goede,maar ook zeker slechte tijden. Tijdens de afgelopen zomer-cliffhanger ging het bijna gruwelijk mis.

Aysen raakte zwaar gewond door een brand in Boks. Sjoerd stond voor een moeilijke keuze. Hij zag zijn vriendin, Rikki (Robin Martens) en Aysen op de grond liggen. Uiteindelijk koos Sjoerd ervoor om Aysen als eerste te redden. Later mocht hij niet meer Boks in. Lange tijd was het onzeker hoe het was met Rikki. Het leven van Sjoerd was sindsdien volledig op zijn kop. Waarom had hij Aysen gered? Zij waren toen al een tijd lang uit elkaar. 

Nadat Rikki langzaam bijkomt in het ziekenhuis, beseft Sjoerd zich iets. Hij wil verder met Aysen. Maar voor Rikki komt dit nieuws als een shock. Zij kan het niet geloven dat haar prille relatie met Sjoerd alweer voorbij is. Sjoerd en Aysen zijn dolgelukkig met elkaar. Eindelijk kunnen zij weer samen verder.

Nu lijkt er een nieuw hoofdstuk voor de twee aan te breken. Maar wil Aysen wel in het huwelijksbootje treden met Sjoerd? Staan er geen geheimen meer tussen hun in? Of het huwelijk ook echt plaats gaat vinden is nog niet helemaal duidelijk. Het zou wel weer eens tijd worden voor een huwelijk in Meerdijk. Het laatste huwelijk was namelijk tussen Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi).

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *