Nieuw programma voor Carlo Boszhard

Presentator Carlo Boszhard komt met een nieuw programma voor RTL 4. Samen met zijn moeder Wil zal Carlo een soort Wil wil wel gaan maken. Dit nieuws maakte Carlo zelf bekend in RTL Boulevard. Het nieuwe programma zal binnenkort bij RTL 4 te zien zijn. Volgens entertainmentdeskundige Aran Bade blijft Carlo bij RTL programma’s maken.

Wil wil wel was een populair onderdeel van Carlo’s tv café. In dit onderdeel ging Carlo op stap met zijn moeder. Samen beleefden zij bijzondere avonturen. Zo leerden moeder en zoon hoe ze het beste kunnen slippen. Ook deden zij mee aan een speciale lachcursus. De twee hadden samen de grootste lol. Nu krijgt dit onderdeel een eigen programma. 

Of het programma ook Wil wil wel gaat heten is nog niet bekend. Even was er in de studio onduidelijkheid. Het leek er namelijk op alsof Carlo en zijn moeder in het nieuwe seizoen van De gevaarlijkste wegen van de wereld te zien zouden zijn. Maar dat ontkende Aran meteen aan de desk.

Naast Wil wil wel is Carlo in het nieuwe seizoen te zien in Een goed stel hersens. Dit programma presenteert Carlo samen met Nicolette Kluiver. In dit spelprogramma moeten Bekende Nederlanders allerlei opdrachten uit te voeren. Het eerste seizoen was altijd op de donderdagavond van RTL 4 te zien.

Begin 2018 was Carlo nog te zien in de TV Kantine. Samen met Irene Moors kroop Carlo weer in de huid van allerlei Bekende Nederlanders. Zo stond elke aflevering van de TV Kantine in het teken van een bekend programma. Onder andere Jinek en Voetbal Inside werden nagedaan.

Wanneer Wil wil wel bij RTL 4 te zien is, is nog niet bekend gemaakt. 

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *