Nieuw seizoen Expeditie Robinson met onbekende Nederlanders

Expeditie Robinson krijgt dit jaar een tweede editie op Videoland. Dat heeft RTL vrijdag bekend gemaakt. Ook werd bekend dat Kaj Gorgels samen met Nicolette Kluijver het nieuwe seizoen van het programma gaat presenteren.

Na het gedwongen ontslag van presentator Dennis Weening moest de zender op zoek naar een nieuwe presentator. Art Rooijakkers die speciaal binnen zou zijn gehaald voor het programma haakte op het laatste moment af. Wie het seizoen van Expeditie Robinson dat exclusief te zien is op Videoland presenteert maakt de zender later bekend.

Over het tumult dat vorig jaar ontstond rond het vertrek van Dennis Weening zegt Van Es het volgende: “Er is veel te doen geweest rond het vertrek van Dennis. Dat vinden wij heel jammer. We hebben in de communicatie fouten gemaakt, die voor onnodige ruis en speculatie hebben gezorgd. Het is nu tijd om vooruit te kijken. We willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn onmiskenbare aandeel in het succes van ‘Expeditie Robinson’ en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe plannen.”

Opgeven voor de speciale editie op Videoland kan via expeditierobinson.nl

Foto: RTL

Geef een reactie