Nieuw seizoen It Takes 2 in de maak

Er komt een nieuw seizoen van It Takes 2. Dit nieuws werd vrijdag bekend gemaakt op de Facebookpagina van RTL 4. In het bericht werd gezocht naar publiek voor de opnames. De allereerste opname is al op dinsdag 27 februari aanstaande. De weken daarna zijn er op op dinsdag opnames. Welke Bekende Nederlanders (BN-ers) er aan het nieuwe seizoen van de talentenjacht mee gaan doen is nog niet bekend gemaakt.

In het afgelopen seizoen wist Bibi Breijman de finale op haar naam te zetten. Zij moest het toen opnemen tegen Tooske Ragas, Buddy Vedder en Ruben Nicolaï. Alleen Bibi en Tooske wisten het tot de laatste twee te schoppen. Uiteindelijk ging Bibi er met de overwinning vandoor. Zij volgde daarmee Jan Versteegh op, die het seizoen daarvoor wist te winnen. 

Wel waren er vrij opvallende veranderingen in It Takes 2. Zo werd de presentatie voor een deel aangepast. Gordon presenteerde het muziekprogramma niet meer met Chantal Janzen. Zij gaf haar plek af aan Jamaï Loman. Daarnaast werd ook de jury van It Takes 2 gewijzigd. Alleen Angela Groothuizen mocht blijven zitten waar ze zat. Zij bleef te zien als jurylid.

In het eerste seizoen waren John Ewbank en Roel van Velzen te zien als juryleden. Maar naar één seizoen hielden John en Roel het alweer voor gezien. In het vorige seizoen kwamen zanger Nielson en radio dj Gerard Ekdom de jury versterken. Of er in het nieuwe seizoen ook wijzigingen zullen komen is nog niet bekend gemaakt.

Aan de presentatie zal niet veel veranderen. In de oproep op Facebook werd een foto van Gordon en Jamaï gebruikt. De kans is dus groot dat de twee mannen wederom de presentatie voor hun rekening gaan namen. Wie dit seizoen de coaches van de BN-ers zullen zijn is ook nog niet helemaal duidelijk. In de vorige twee seizoen waren Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon de coaches.

Nadat Bibi het vorige seizoen wist te winnen, werd bekend dat zij en haar coach Waylon een relatie kregen. Naast zingen was Bibi ook actief als vlogster. Maar onlangs maakte Bibi in een vlog bekend dat zij tegen een burn-out aan zit. De komende tijd zal zij het rustiger aan gaan doen. Over deze vlog was behoorlijk veel ophef in RTL Boulevard. De deskundigen hadden allemaal een eigen mening over de vlog van Bibi. Hierop reageerde Waylon weer op zijn Instgram account.

Wanneer It Takes 2 weer te zien is bij RTL 4 is nog niet bekend. 

Wil jij naar de opnames van It Takes 2? Kijk dan hier voor meer informatie.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *