Nieuw seizoen Professor Nicolai & Dr. Beckand in de maak

Op Goede Vrijdag maakte RTL 4 bekend dat Professor Nicolai & Dr. Beckand een nieuw seizoen krijgt. Wederom zijn Ruben Nicolai en Tijl Beckand te zien in dit spelprogramma. De kandidaten moeten allerlei beproevingen doen. Na veel beproevingen zijn er mooie prijzen te winnen. Nu er een nieuw seizoen komt, is er ook vraag naar publiek.

In april starten de opnames voor het nieuwe seizoen. Op dinsdag 3 april is de eerste opname. Ook op 5 en 10 april zijn er opnames. De opnames vinden plaats op vliegveld Twenthe in Enschede. Voor wie bij de opnames aanwezig wil zijn, je kunt je eenvoudig aanmelden. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Het is niet de eerste samenwerking tussen Ruben en Tijl. De twee kennen elkaar natuurlijk van het BNN programma De Lama’s. Hierin maakten zij veel grappen en wisten goed te improviseren. Tijl is hiermee verder gegaan op RTL 5. In het programma De Grote Improvisatieshow improviseerde Tijl er weer lustig op los. Af en toe kwam Ruben ook voorbij.

Maar ook op de zaterdagavond zijn Ruben en Tijl samen te zien. Zij zijn namelijk de nieuwe vaste teamcaptains van het spelprogramma Wie ben ik?! Afgelopen zaterdagavond keken daar 1.023.000 mensen naar. Een week daarvoor keken er nog maar 501.000 mensen.

Wanneer het nieuwe seizoen van Professor Nicolai & Dr. Beckand weer te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Foto: RTL

Geef een reactie