Nieuwe maandagavond op SBS6 en RTL5

SBS6_Hart van NederlandVanavond begint op SBS6 de nieuwe serie Celblok H met Isa Hoes als Suzanne Kramer, Eva van de Wijdeven als Frederica Hendriks en Inge Ipenburg als Alexandra Holt. Celblok H gaat over kapster Suus die in de gevangenis belandt voor poging tot moord. In de harde en rauwe wereld van de gevangenis zwaaien twee top dogs de scepter, Lex en Freddy. Suus wordt gedwongen een kant te kiezen en dat gaat niet zonder keiharde gevolgen.

Na de première van de nieuwe serie Celblok H start SBS6 met het tweede seizoen van Kleine Baby’s Grote Zorg. Naar het eerste seizoen van Kleine Baby’s Grote Zorg op SBS6 keken ongeveer 700.000 mensen. Niet alleen SBS6 komt met een compleet nieuwe maandagavond, RTL5 start vanavond met het nieuwe programma From Russia With Love en komt vanaf vanavond met het nieuwe seizoen van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan.

Naar het eerste seizoen van het RTL5-programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan keken ongeveer 500.000 mensen. From Russia With Love is vanavond voor het eerst te zien op RTL5. From Russia With Love is een realityprogramma waarin Nederlandse mannen worden gevolgd die naar het voormalig Oostblok afreizen op zoek naar een geschikte partner. Ze kiezen bewust voor een vrouw uit die regio, omdat de vrouwen daar nog erg vrouwelijk zijn en niet ten koste van alles een eigen carrière willen. Ze zijn erg gericht op hun gezin en familie en iets wat deze mannen erg belangrijk vinden. From Russia With Love word net als het programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan geproduceerd door No Pictures Please het televisiebedrijf van Ewout Genemans.

Vorige week maandag begon RTL5 op maandag met het nieuwe programma The Hit maar was geen succes en trok 255.000 kijkers, het programma is daarna meteen naar de zondag verplaatst maar trok daar gisteren 156.000 kijkers. De Modepolitie 2.0 verhuisde met The Hit mee naar de zondagavond en trok 120.000 kijkers, op maandag trok het programma 256.000 kijkers.

Geef een reactie