Nieuwe reeks Eén tegen 100 bij NCRV met Caroline Tensen op Nederland 1

Caroline Tensen en kandidaat in Een tegen 100-3Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een ‘escape’ in? Het zijn bekende dilemma’s uit het populaire NCRV-programma Eén tegen 100, de quiz waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten.

Vanaf zondagavond 7 april is Eén tegen 100 weer te zien bij de NCRV op Nederland 1. Ook dit seizoen presenteert Caroline Tensen het programma, dat de Nationale Postcode Loterij en daarmee tal van goede doelen ondersteunt. Wekelijks stemmen bijna twee miljoen mensen af op Een tegen 100.

Vanaf vanavond elke zondagavond om 21:20 uur op nederland 1.

3 comments on “Nieuwe reeks Eén tegen 100 bij NCRV met Caroline Tensen op Nederland 1

 1. Will van de Ven schreef:

  Caroline vertelde aan het begin van dit seizoen dat er nieuw decor is en zij sprak de hoop uit dat iedereen dit zal bevallen.
  Jammer, het geheel is zeer onduidelijk qua lettrtype , kleur en positionering van de vraag. Ook is voor de kijker niet duidelijk te zien hoeveel tegenspelers er zijn en ook het onderwerp is vaag.
  Kortom geen vooruitgang in vergelijk met vorige seizoen. Jammer

 2. D.Zeelenberg schreef:

  wij vinden de teksten, bij de tv uitzendingen, slecht te Lezen. Is daar iets aan te doen. misschien kunnen de kleuren van de tekst worden gewijzigd zodat e.e.a. duidelijker is.

  vriendelijke groet

  d.zeelenberg

 3. coopman schreef:

  prachtig programma ja wij volgen dat vanuit gent belgie
  is er ook een c d rom van een tegen 100 verkrijgbaar

Geef een reactie