Nieuwe Tijden verwelkomt vier nieuwe bewoners

De soapserie Nieuwe Tijden krijgt maar liefst vier nieuwe inwoners. Vanaf 22 december 2017 gaat het derde seizoen van deze soapserie van start. In het derde seizoen komen Fabian (Tom van Kessel), Fleur (Roos Netjes), Kubus (Nienke Eijkens) en Ritz (Casper Nusselder) de vaste cast versterken. Zij zullen voor een hoop opschudding gaan zorgen bij de huidige bewoners van het studentenhuis in Utrecht.

Maar de grote vraag is toch wel hoe het met Sil (Soy Kroon) afloopt. In de cliffhanger van het tweede seizoen raakte hij levensgevaarlijk gewond. Wel staat vast dat Sil één van de hoofdpersonages zal blijven. Dus de kans dat hij de serie vroegtijdig verlaat is vrij klein. Samen met Amy (Holly Mae Brood) is hij wel één van de bekendste personages van deze soapserie.

Nieuwe Tijden is een soort zusje van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De twee soapseries lopen een beetje in elkaar over. Zo verlieten Sil en Amy de dagelijkse soapserie van RTL 4. Daarna waren zij te zien in Nieuwe Tijden. In het eerste seizoen maakte ook Lucas (Ferry Doedens) zijn opwachting. Niet veel later keerde Lucas terug naar Meerdijk, waar hij nog altijd te zien is.

Dit seizoen zullen beide soapseries nog meer met elkaar te maken krijgen. De kans is namelijk groot dat Tiffy (Cecilia Adorée) haar echte vader leert kennen. De echte fans weten inmiddels dat Anton Bouwhuis (Joep Sertons) de vader van Tiffy is. Dit nieuws werd bekend gemaakt in de GTST Magzines die in de zomermaanden van 2017 verschenen. Hoe deze verhaallijnen in beide soapseries samen komen is nog niet bekend.

Ook zal actrice Vajèn van den Bosch de rol van Moon weer op zich gaan nemen. In het tweede seizoen verliet zij namelijk de soapserie. Zij was te druk met andere werkzaamheden. Maar voor het derde seizoen kruipt de actrice weer in haar personage Moon, die ook een halfzus is van Tiffy.

Het wordt ongetwijfeld een spannend seizoen. In totaal zullen er zeker 75 aflevering te zien zijn via Videoland. Wanneer het derde seizoen op televisie te zien is, is nog niet bekend. Op dit moment herhaalt RTL 5 het huidige seizoen. Iedere werkdag kan de kijker Nieuwe Tijden vanaf 18.00 uur zien bij RTL 5.

Het derde seizoen van Nieuwe Tijden is vanaf 22 december weer te zien bij Videoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *