NPO 3FM Awards naar AFAS Live

NPO 3FM reikt op woensdag 5 september de 3FM Awards uit in de AFAS Live in Amsterdam. De eerste 3FM Award van 2018 is zojuist uitgereikt aan de band Rondé. 3FM-dj Domien Verschuuren verraste de band met de Schaal van Rigter: de 3FM Award voor meest gedraaide Nederlandse track.

Rondé wint de 3FM Award voor de track ‘Naturally’. De band is daarmee de eerste in een reeks grote artiesten die optreden tijdens de award show. De rest van de line up maakt NPO 3FM binnenkort bekend. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Domien: “Op woensdag 5 september is het zo ver: dan reikt NPO 3FM zijn belangrijkste popprijzen uit aan de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door muziekliefhebbers, fans en volgers. Deze editie van de 3FM Awards krijgt een nieuw jasje. Het wordt een grote, spetterende live show in de AFAS Live met optredens van grote artiesten en alles wat een toffe award show moet hebben. Aan het einde van het festivalseizoen, maar nog voor de start van het clubseizoen, maken we bekend welke Nederlandse artiesten, bands en dj’s door hun fans worden beloond met een 3FM Award.”

De Schaal van Rigter is vernoemd naar voormalig 3FM-dj Wim Rigter die veertien jaar geleden overleed. Eerdere winnaars van de Schaal van Rigter zijn onder anderen Chef’Special (2017), Douwe Bob (2016), Mr. Probz (2014) en Miss Montreal (2012).

Foto: NPO 3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *