NPO denkt na over nieuwe opzet NPO 3FM Serious Request

NPO 3FM beraadt zich over de toekomst van Serious Request. De zender laat weten dat er net als voorgaande jaren in de week voor kerst geld zal worden opgehaald voor het Rode Kruis. De komende maanden neemt de zender de tijd om te kijken naar de actie.

De voorgaande jaren was al een jaar van te voren duidelijk waar het Glazen Huis het volgende jaar zou komen te staan. Dat is nu echter niet het geval. Dat heeft er onder andere mee te maken dat er geen duidelijke opzet van het format is.

Een woordvoerster van de NPO laat weten dat de vernieuwingen die in Apeldoorn zijn doorgevoerd goed zijn bevallen. “Die vernieuwing is ons goed bevallen en daar gaan we mee door. We zorgen ervoor dat Serious Request zich in 2018 blijft ontwikkelen, passend bij de wensen van het publiek en bij deze tijd.”

De laatste editie van 3FM Serious Request vond plaats in Apeldoorn. Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen namen plaats in het vernieuwde Glazen Huis. Zo bestond het Glazen Huis afgelopen jaar  uit twee verdiepingen en vond het eindfeest plaats op hetzelfde plein als waar het Glazen Huis zich bevond.

Foto: Pieter Jongsma/Showbizznetwork

Geef een reactie